Skip to content

Kaartlegging

processed-fb584353-f39d-4c76-8939-af52559d2ec4_DOX1yVCB (1)

Een kaartlegging ontstaat door middel van een vraag van uw kant.
Dat kan van alles zijn, over bv. Heden verleden toekomst, en noem maar op.
Een legging doe ik op mijn intuïtie,  daardoor kan ik u met raad en daad bij staan.
Ter ondersteuning en bevestiging gebruik ik de Pendel en heb altijd begrip voor uw situatie, want ook met een luisterend oor sta ik altijd voor u klaar als u dat nodig hebt. Ik werk integer en uit zuivere liefde en hoop u spoedig te spreken.

De kaarten van de tarot hebben zich in de loop der eeuwen ontwikkeld tot een van de belangrijkste instrumenten om via kaarten antwoorden te krijgen op levensvragen waar u mee rondloopt. Het tarot-deck bestaat uit 78 kaarten, waarvan 22 kaarten van de grote Arcana het hart van de tarot vormen. Dit hart vertegenwoordigt het ‘grote’ thema van ons leven. Daarnaast zijn er nog 56 kaarten van de kleine Arcana. Deze staan voor de gebeurtenissen van alledag.

Diverse soorten leggingen zijn mogelijk, afhankelijk van de vraagstelling, verleden, heden en toekomst. Het verleden is de geschiedenis van uw leven, daar is alles ontstaan. Het heden is NU; Wat speelt de belangrijkste rol in uw leven op dit moment? De toekomst; Dat is hetgeen wat er aan komt. Met een inzicht van de Tarotkaarten kunt u de toekomst zelf mee gaan bepalen. Een mens kan zelf zijn of haar  keuze maken in het leven, als u inzichten hebt , kunt u uw eigen leven beter gaan besturen. Het leggen van tarotkaarten kunt u zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. U kunt de tarot gebruiken als u inzicht wilt krijgen over zaken die te maken hebben met liefde, werk, bewustzijn of uw persoonlijke ontwikkeling.