Skip to content

Kaartlezing

Kaartlezing bij Praktijk Sunshine

Er zijn mensen die een kaartlezing niet helemaal serieus nemen. Ik heb echter veel gehad aan kaartlezingen en ik vind het dus ook belangrijk dat ik andere mensen daar ook mee kan helpen. Als je op zoek bent naar iemand voor een kaartlezing, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik werk integer en uit zuivere liefde, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de kaartlezing.

Wat voor kaarten gebruik ik voor een kaartlezing?

Ik gebruik tarotkaarten voor mijn kaartlezingen. Deze kaarten worden door vele kaartleggers gebruikt voor allerlei soorten vragen. De set kaarten bestaat uit 78 kaarten in totaal. Van deze kaarten zijn er 22 kaarten die de grote thema’s van ons leven voorstellen. De overige 56 kaarten zijn kaarten die over de kleinere thema’s in het leven gaan. Deze staan dus voor de gebeurtenissen van alledag. Met deze kaarten kan ik dus een kaartlezing voor jou doen, zodat jij beter een keuze kunt maken in jouw leven.

kaartlezing

Andere diensten

Werken met de pendel

Door middel van de pendel raadpleegt ik het zogenaamde ‘onderbewuste’. Door het stellen van vragen beweegt de pendel onbewust een bepaalde richting op

Foto reading

Een foto reading vindt plaats wanneer u iets wilt weten of ter ondersteuning en voor meer duidelijkheid.

Magnetiseren

Magnetiseren is door middel van handen energie overbrengen op een persoon waarbij de energie verstoord is.

Waarvoor kun je mijn kaartlezing gebruiken?

Er kan pas sprake zijn van een kaartlezing als jij mij een bepaalde vraag stelt. Het maakt eigenlijk niet uit waar de vraag over gaat. Of het nu om iets in de toekomst gaat, of in het verleden, of het nu gaat om jouw liefdesleven of om je werk, met een kaartlezing kun je ervoor zorgen dat je meer inzicht krijgt in jouw leven. Je kunt dus echt voor vrijwel elke vraag bij mij terecht voor een kaartlezing.

Hoe gaat een kaartlezing in zijn werk?

Of je nou last hebt van bepaalde spieren of andere klachten hebt waarvan je denkt dat magnetiseren kan helpen, ik sta voor jou klaar. Overigens kun je ook bij mij terecht voor andere zaken, zoals een foto reading. Ik hoop jou snel te kunnen helpen.

Geïnteresseerd in een kaartlezing?

Dan nodig ik jou van harte uit om een afspraak te maken. Neem daartoe contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om jou verder in jouw leven te helpen met een kaartlezing. Je kunt mij overigens ook voor vele andere zaken inzetten. Zo kan ik jou bijvoorbeeld ook magnetiseren. Hierbij help ik jou door met mijn handen over jouw lichaam te gaan met eventuele verstoorde energieën in jouw lichaam.