Skip to content

Foto reading

Foto reading bij Praktijk Sunshine

Wil je iets weten, zoek je naar ondersteuning of wil je meer duidelijkheid? Dan kan ik je met foto reading vaak prima van dienst zijn.  In de regel gaat het dan om al bestaande situaties en om zaken die in het verleden hebben plaatsgevonden en die bij jou spelen of hebben gespeeld.  Ik kan je met behulp van foto reading helpen om een bepaalde vorm van bevestiging te vinden en kan aanwijzingen vinden en je helpen om beter met bepaalde situaties om te kunnen gaan.

foto reading

Ik kan je echt verder helpen

Foto reading of foto lezen wordt ook wel channeling genoemd. Ik doe dat op een rustig moment en laat geen kostbare tijd verloren gaan. Ik weet dan dat er namelijk meer zaken aan de oppervlakte kunnen komen. Doorgaans levert dat dingen op waar je echt iets aan hebt. Wel is het zo dat de vragen die je hebt binnen mijn vakgebied moeten vallen. In andere gevallen begin ik niet aan channeling. Negen van de tien keer vinden de zaken vanzelf hun weg. Je kunt mij foto’s sturen van jezelf, een relatie of van jouw kind, mits de ander daar uitdrukkelijk permissie voor gegeven heeft.  De door jou gestuurde foto bestaat alleen uit een foto van de persoon waarover hij mij vragen wil stellen. Doe je dat, dan levert de foto reading in vrijwel alle gevallen resultaat op en kan ik je echt verder helpen.

Andere diensten

Kaartleggen

Een kaartlegging ontstaat door middel van een vraag van uw kant. Dat kan van alles zijn, over bv. Heden verleden toekomst, en noem maar op

Automatisch schrift

Als medium kan ik ook automatisch schrift doen, Er bestaan diverse mogelijkheden om met je gids(en) in contact te komen.

Foto reading

Een foto reading vindt plaats wanneer u iets wilt weten of ter ondersteuning en voor meer duidelijkheid.

Magnetiseren

Voor foto reading en inzetbaar als medium Zoetermeer

Behalve dat je mij in kunt schakelen voor foto reading, ben ik ook als medium Zoetermeer inzetbaar. Wanneer je vragen hebt over zaken als de liefde, relaties, werk, welzijn, financiën, jouw huwelijk of heb je vragen voor en over jouw gezin, dan kun je prima een beroep op mij doen.  Ik kan je helpen door inzicht te bieden en draag oplossingen aan. Dat kan ik vanwege mijn supernormale vermogens om antwoorden te vinden op jouw vragen. Als geen ander ben ik in staat om na een heftige regenbui je weer zonneschijn te laten voelen in het leven.

Positieve kracht om door te gaan

Ook als je mij als medium in Zoetermeer inschakelt, werk ik net als bij foto reading met een toegestuurde foto. Ook een gesprek is overigens prima mogelijk. Ik zie in beide gevallen kleuren waar ik de betekenis van aanvoel om die voor jou vervolgens in zeer begrijpelijke taal te verwoorden, dit noemt men ook wel automatisch schrift.  In de regel ervaar je al snel positieve kracht om door te gaan.

Ik maak gebruik van de Tarotkaart en de pendel bij mijn werkzaamheden

Bij mijn werkzaamheden maak ik niet zelden gebruik van de bekende Tarotkaart en de pendel. Je kunt er zeker van zijn dat ik altijd begrip heb voor de situatie waarin jij je begeeft. Wat dat betreft ben ik ook een luisterend oor. Ik ben er voor jou wanneer je dat nodig hebt. Je kunt rekenen op mijn integriteit. Ik werk verder uit zuivere liefde. In dat kader hoop ik je snel te ontmoeten, ongeacht of dat nou voor een foto healing of als medium Zoetermeer is.