Skip to content

Medium Zoetermeer

Medium Zoetermeer Praktijk Sunshine

Ik als medium in Zoetermeer kan je als geen ander bijstaan wanneer je met vragen zit die gaan over zaken als liefde, gezin, gezondheid, werk, welzijn, financiën en huwelijk. Ik kan je nieuwe inzichten bieden en oplossingen voor problemen aandragen. Met mijn supernormale vermogens ben ik in staat die antwoorden te vinden op vragen waarmee jij al zo lang rondloopt.  Ik help je als medium Zoetermeer nadrukkelijk om de zonnige kant van het leven weer te gaan zien.

Medium Zoetermeer

Als medium in Zoetermeer geef ik je positieve kracht om door te gaan

Als medium in Zoetermeer kan ik het gesprek met je aangaan. Ik kan echter ook werken met een door jou toegestuurde foto. Ik ken via kleuren een betekenis toe, iets wat ik aanvoel, en kan die betekenis vervolgens in begrijpelijke taal verwoorden. Vaak ervaar je al snel een positieve kracht om door te gaan. Als medium in Zoetermeer maak ik eveneens gebruik van de bekende Tarotkaart en gebruik ik eveneens de pendel. Je hoeft je nooit zorgen te maken over de onderwerpen die je aandraagt. Ik heb namelijk begrip voor jouw situatie en bied altijd een luisterend oor. Ik ben er voor jou wanneer dat nodig is. Daarnaast kun je rekenen op integriteit. Ik werk daarnaast vooral vanuit zuivere liefde.

Andere diensten

Werken met de pendel

Door middel van de pendel raadpleegt ik het zogenaamde ‘onderbewuste’. Door het stellen van vragen beweegt de pendel onbewust een bepaalde richting op

Automatisch schrift

Als medium kan ik ook automatisch schrift doen, Er bestaan diverse mogelijkheden om met je gids(en) in contact te komen.

Foto Healing

Photo healing houdt in dat ik op afstand via een foto een persoon helende energie stuur. Dit is voor meer duidelijkheid of helderheid.

Medium Zoetermeer

Ik kan je extra wetenschap geven en ondersteuning bieden

Behalve als medium in Zoetermeer, ben ik ook gespecialiseerd in foto reading en foto healing.  In dat kader kan ik je op basis van een ingestuurde foto vaak extra wetenschap geven en ondersteuning bieden. Ik kan je op deze manier helpen bij het vinden van bepaalde bevestiging en geef je aanwijzingen over hoe je beter met bepaalde situaties om zou kunnen gaan. Het is wel goed te weten dat je alleen foto’s van jezelf, een relatie of een kind mag sturen waarbij degene op de foto wel uitdrukkelijke toestemming moet hebben gegeven om gebruik te maken van de foto.

Alleen de persoon over wie je vragen hebt

Op de foto staat dus simpelweg alleen de persoon over wie je vragen hebt, wanneer je mij inschakelt voor foto reading. Via automatisch schrift kan ik je helpen bepaalde vraagstukken op te lossen. Vaak loop je al lang en vaak al te lang met die vragen rond. Goede reden dus om mij in te schakelen, ongeacht of dat nou als medium in Zoetermeer is is voor foto reading, iets wat ook wel channeling genoemd wordt overigens.