Skip to content

Magnetiseren

Magnetiseren bij Praktijk Sunshine

Misschien heeft u er al wel eens van gehoord, maar misschien ook niet. Magnetiseren is niet iets wat heel erg bekend is onder de mensen. Vaak denken mensen eerst aan magneten, maar daar heeft het niet echt iets mee te maken. Magnetiseren is het overbrengen van energie van iemand wiens energie verstoord is. Dit doe ik door middel van mijn handen. Magnetiseren is dus als het ware het doorgeven van energie van mens tot mens.

Wat heb je aan magnetiseren?

Nu denk je misschien: hartstikke leuk dat magnetiseren, maar wat heb ik eraan? Dat is een terechte vraag en deze is eigenlijk best wel breed te beantwoorden. Als je energie verstoord is, kun je dit herkennen aan bepaalde fysieke kenmerken. Mocht je bijvoorbeeld last hebben van vastzittende schouders of last hebben van je nek of rug, dan kan dit komen door een verstoorde energie in jouw lichaam. Zelfs als je spanningen op je maag of keel voelt, kan dit door die verstoorde energie komen. Magnetiseren kan er dan voor zorgen dat je minder last zult hebben van deze pijnen.

magnetiseren

Andere diensten

Foto Healing

Photo healing houdt in dat ik op afstand via een foto een persoon helende energie stuur. Dit is voor meer duidelijkheid of helderheid.

Foto reading

Een foto reading vindt plaats wanneer u iets wilt weten of ter ondersteuning en voor meer duidelijkheid.

Kaartleggen

Een kaartlegging ontstaat door middel van een vraag van uw kant. Dat kan van alles zijn, over bv. Heden verleden toekomst, en noem maar op

Magnetiseren

Hoe gaat magnetiseren in zijn werk?

Het klinkt nu wellicht een beetje alsof magnetiseren een soort duur woord is voor een massage. Dit is echter niet helemaal waar. Ik hoef jou namelijk voor grote delen van het proces van magnetiseren helemaal niet aan te raken. Ik ga wel met mijn handen langs jouw lichaam, maar zonder jou hierbij aan te raken. Als ik het idee heb dat u baat zou kunnen hebben bij een fysieke aanraking, dan vraag ik hier natuurlijk altijd toestemming bij jou voor.  Tijdens het magnetiseren zul je een soort warmte voelen op de plaatsen die je door mij laat behandelen. Verder kan het zijn dat je bij de eerste sessie nog niet echt iets voelde. Het kan namelijk zeker zo zijn dat er meerdere afspraken nodig zijn, totdat je er echt iets van merkt. Overigens ben ik geen dokter en zou ik ook geenszins de indruk willen wekken dat ik een dokter ben. Ik geef dan dus ook geen diagnoses, maar ik hoop jou wel beter te laten voelen door magnetiseren.

Interesse in magnetiseren?

Of je nou last hebt van bepaalde spieren of andere klachten hebt waarvan je denkt dat magnetiseren kan helpen, ik sta voor jou klaar. Overigens kun je ook bij mij terecht voor andere zaken, zoals een kaartlezing. Ik hoop jou snel te kunnen helpen.